30 Haziran 2009 Salı

Kurabiye Geçidi 2 ..



Yazın bu ilerleyen günlerinde nedense pc başına oturmak daha da zor olmaya başladı..:((Ama tatile gitmeden önce birikenleri yayınlamam gerekiyor o yüzden önce kurabiyelerle başladım. Yukarıdaki kurabiyeler bir doğum günü için , bonibonla süslenip arkadaşlarıyla arasında bir nevi parola olan 'sevüüm seni' yazısı yazıldı..:))


Bu kurabiyelerimizde yakın bir arkadaşımın nikahı için yapıldı ama son hallerini çekemedim. Minik tam ikramlık nikah kurabiyeleri şeklinde yapıldı.Kendilerine ömür boyu mutluluklar dilerim..:)


Pembe beyaz kurabiyelerimiz minik Buğlem prensesin mevlütü için yapıldı..:)).



Son olarak da Ayça&Levent çiftinin nişan kurabiyeleri. Aynı zamanda pastaları da var ama onu bir daha ki postta yayınlayacağım.:)Genç çiftimize mutluluklar dilerim..:)

Bir dahaki sefere pastalarda buluşmak üzere..:)



6 Haziran 2009 Cumartesi

Makyaj Malzemeleri Pastası

Yine çok önceden yapılan pastalardan biri ,genç kızların favorisi olan ve çok yapılan makyaj malzemeleri, yanında da takıları..:)) En yakın arkadaşı tarafından spariş verilen bu pasta da ayrıca meleklerimizde var ..:))İki arkadaşın favorileri olan melekler..:))

2 Haziran 2009 Salı

Pastalar...

Artık yavaş yavaş pasta geçitlerine sıra geldi..:))Yukarıdaki pastamız bir yaşına giren küçük bir prenses için , bir gün önce haber verilip çok acil bir şekilde yetiştirildi ama cıvıl cıvıl bir pasta oldu.


Yine ortak kutlanılan doğum günü partilerinden bir pasta, iki farklı kahraman olunca mümkün olduğunca aynı konseptte birleştirmeye çalıştım.Sanırım erkek çocukların bu spader man ve sünger bob hayranlığı devam ettikçe biz daha çok göreceğiz bu kahramanları..:))Diğer pastalarda görüşmek üzere şimdilik bu kadar..:))

http://www.masalmutfagi.com/