23 Şubat 2010 Salı

Bez Pastalar

Başlıktanda anlaşılacağı üzere yeni bir pasta dalına merak saldım...:)))Bebek bezlerinden pasta yeni trend bu ya..:))Oldukça zevkli yapımı ve sonuç da harika.
Doğum yapan yakınlarınıza daha sonra sonu hüsran olacak çiçek göndermektense bu şekilde süslü bebek bezi pastaları daha yararlı ve mantıklı diye düşünüyorum

Kız ve erkekler için genelde mavi ve pembe renkler kullanıyorum ama bence yelpaze oldukça geniş yeterki biraz hayal gücü olsun..:)


21 Şubat 2010 Pazar

'Arabalar' pastaları

Bu hızla sanırım daha uzun süre bu çizgi filmin karakterlerine devam edeceğiz çünkü küçük delikanlıların arabalara karşı olan sevgileri tükenmiyor



14 Şubat 2010 Pazar

Yaş 35 Yolun Yarısı Mı?

Sevgililer gününde bu da neyin nesi dimi? Doğrusu dün açıklayacak gücüm yoktu ama anlaşılacağı üzere 35. yaş günümü kutladım sevgililer gününde..:)) Eee bu şiirde iyi gider diye düşündüm

Uzun zamandır ara verdiğim bloguma bu kalpli pastayla başlıyorum..Sevgili arkadaşım eşi için istedi..:)


35 YAŞ ŞİİRİ


Yaş otuz beş yolun yarısı eder.Dante gibi ortasındayız ömrün.Delikanlı çağımızdaki cevher,Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,Gözünün yaşına bakmadan gider.

Şakaklarıma kar mı yağdı, ne varBenim mi Allah'ım bu çizgili yüzYa gözler altındaki mor halkalarNeden öyle düşman görünürsünüz,Yıllar yılı dost bildiğim aynalar

Zamanla nasıl değişiyor insan!Hangi resmime baksam ben değilim.Nerde o günler, o şevk, o heyecanBu güler yüzlü adam ben değilim;Yalandır kaygısız olduğum yalan.

Hayâl meyâl şeylerden ilk aşkımız;Hatırası bile yabancı gelir.Hayata beraber başladığımızDostlarla da yollar ayrıldı bir bir,Gittikçe artıyor yalnızlığımız.

Gökyüzünün başka rengi de varmış!Geç fark ettim taşın sert olduğunu.Su insanı boğar, ateş yakarmış!Her doğan günün bir dert olduğunu,İnsan bu yaşa gelince anlarmış.

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!Her yıl biraz daha benimsediğim.Ne dönüp duruyor havada kuşlarNerden çıktı bu cenaze Ölen kimBu kaçıncı bahçe gördüm tarumar.

Neylersin ölüm herkesin başında,Uyudun uyanamadın olacak.Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşındaBir namazlık saltanatın olacak,Taht misâli o musalla taşında.
CAHİT SITKI TARANCI