27 Nisan 2008 Pazar

Yine burdayız...

Öncelikle bu zor süreçte ziyaretleriyle, telefonlarıyla, e-mail ve mesajlarıyla yanımızda olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Ve işte tekrar yaptıklarımla aranızdayım..:)


Uzun ve yorucu bir süreç ama yinede çalışmaya zaman oldu.Yukarıdaki pastamız 'gece bahçesi'adlı çizgi film kahramanlarından birine ait. Bunu da yeni öğrendim bu işin en güzel taraflarından biri sürekli yeni şeyler öğrenmek..:)

Herkesin sünger bob'u olurda bizim olmazmı..:))bu da bizim Sünger Bob pastamız kızımın sınıf arkadaşının doğum günü için yapıldı.

Bebek kurabiyelerimiz de bebek mevlüdü için hazırlandı. doğrusu hepsiyle tek tek uğraşmak zor ama zevkliydi. Sonunda paketlenip anneye ulaştırıldı..:)



Daha paylaşacak çok şey var ama sanırım yavaş yavaş çünkü iyileşme sürecimiz tam tamamlanmadı ve açıkçası biz oldukça yorgun düştük ama inşallah zamanla her şey düzelecek..:))

Talihsiz ev kazasından sonra ilk fotoğraflarımız..:(kızımın gösteri günü, kırık kolundaki iki çiviyle oldukça başarılıydı, bizim gösteriye katılmama çabalarımıza rağmen katıldı ve başardıda canım kızım...:))İnşallah bir daha olmaması dileğiyle

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık. pastalarınızın hepsi muhteşem. kolay gelsin. www.guzelevim.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Canım Ulviyem,

umarım kızın daha iyidir.. Çok çok geçmiş olsun...

Pastalar,kurabiyeler herzaman ki gibi nefis. Ellerine sağlık hayatım
sevgiler.

www.misssgibi.com

NiNo dedi ki...

masallah kirkbin kere canim benim neguzel kizin masallah tekrar tekrar Allah nazarlardan korusun bir daha gostermesin ins sanada masallah tabii neler yapmissin :)

mutfakaski dedi ki...

canım yeni pastalarınla tekrar buluşmana sevindim hoş geldin hepsi çok güzel görünüyo ellerine sağlık güzel kızınada geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim inşallah çok çabuk iyileşir sanada kolaylıklar dilerim sevgiler

Mebrule dedi ki...

Merhaba, buyuk gecmis olsun. Cok tatli kizin varmis, masallah :) Pastalarinda harika olmus, ellerine saglik...

elma şekeri dedi ki...

Cok tatli cok hos pastalarin var ellerine saglik.
Sevgilerimle....

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun
:)
kuzeyden sevgilerle ablamıza

İlker Ergin dedi ki...

canım iyi olmanıza çok sevindim.çocuklar bizim tahmin ettiğimizden daha dayanıklı acılara merak etme.hatta bazen bizden bile daha dayanıklı.tekrar çok geçmiş olsun.yeni cicilerinde harika olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Ulviye'cim onun o gulen, guzel yuzu hic solmasin insallah. Masallah cok tatli bir kizin var :) Tekrar gecmis olsun.
Pastalarin her zamanki gibi harika canim,ellerine saglik.

Sevgiler...

banu kırmızıgül dedi ki...

anneler gununuzu kutlarım. pastalarınız cok guzel ellerinize sağlık. sevgilermle..