20 Nisan 2009 Pazartesi

Blog'lardan Denemeler

Blog'lardan denemelere ilk sevgili Zinnur'un Kubbe pastasıyla başlıyorum ikidir bu pastadan yapıyorum ve her defasında sonuç harika. İçeriğini maalesef Zinnur gibi yapamadım ama yerine kullandığım kremada oldukça lezzetli oldu. Bu krema vanilyalı Crem Ole , krem şanti ve krema üçlemesi. Hazırlaması pratik olduğu kadar yemesi de bir o kadar lezzetli..:))

Fok balığı kurabiyelerimize gelince hiç de acemi olmayan acemi şef Esra'nın kurabiyeleri bunlar. Gerçekten çocuklarında severek yediği kurabiyelerden biri. Ama her zamanki gibi ben sadece şekle sadık kaldım tarif kendi şeftali kurabiyelerimin tarifini kullandım.

Son olarak da sevgili Burçin'nin florentines kurabiyeleri. Sanırım artık söylememe gerek yok içindeki kurabiye tarifi farklı sadece şekle sadık kaldım..:))Bu da benim bir kusurum olsa gerek illede tarif üzerinde oynamalar olacak..Ama tüm orjinal tarifler harika..:)
Tarifleri yazmıyorum, istediğiniz tarife arkadaşlarımın sayfalarına girerek rahatlıkla (ne kadar çok tarif kelimesi oldu)ulaşabilirsiniz. Hepsi bir birinden güzel...:))Hepsine tek tek teşekkürler bu harika paylaşımları için...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ne guzel bir karma sunmusun canim
paylasimin icin tesekkurler...

keyifli bir hafta dilerim...

www.yenitadlar.blogcu.com

nil-nennenmutfakta dedi ki...

hepside çok nefis görünüyor.ellerine sağlık...