1 Nisan 2008 Salı

Kardan Adam ailesi & Avatar Pastası

Biliyorum daha yeni kıştan kurtuluyoruz bune diyeceksiniz ama napalım tatlı bir prensesin isteyi bu olunca kıramadım ve kardan adam derken koçaman bir aile ortaya çıktı. Her ne kadar baharı yazı özlesekte ben bu sevimli aileyi yaparken büyük keyf aldım..:)) .Pastamız favorilerden biri olan çikolatalı pandispanya, çikolatalı ganaj ve parça çikolatalar, anlayacağınız bol çikolata..:))yaşasın çikolata

Efendim bu da avatar,cahilliğimi bağışlayın ben kendilerini yeni tanıdım..:))erkek çocukları için bu aralar revaçta olan yeni bir çizgi film kahramanı. Kendilerini de bu pasta sayesinde yakından tanımış oldum ve sanırım bundan sonra sık karşılaşacağız..:)) Diğerlerinden farklı olarak pastamızın içi de farklı, sade pandispanya, sade krema ve franbuaz..:)

7 yorum:

ufukmutfakta dedi ki...

Ülviye bende bu kış kardan adamlar dolu bir pasta yapmayı çok istemiştim ama öyle bir fırsat doğmadı. Artık seneye yaparım inşallah.
Her zamanki gibi pastaların oldukça güzel görünüyorlar, ellerine sağlık arkadaşım ve kocaman sevgilerimle...

NiNo dedi ki...

a ne guzel olmuslar ellerine saglik canimcim

sibellebutikpasta dedi ki...

İki pasta da çok güzel, eline sağlık
sevgiler

sarımutfak-hande dedi ki...

bencede yaşasın çikolata
eline sağlık nefis olmuş canım
sımsıcacık sevgiler
hande

Adsız dedi ki...

BU DA ÇOOK GÜZEL.. PAPATYA TEPESİNE DE BAYILDIMM... ELLERİNE SAĞLIKK.. TADI DA HARİKADIR BENCE.. HAALA BAKAMADIM BİR TADINAA:)
EDA

Unknown dedi ki...

Ülviyeciğim ellerine sağlık canım. Avatar benim oğlumunda favorisi. 3 yaşında bir çocuğun neyi ilgisini çekiyorsa :)) Pasta yapacağız diye tanımadığımız karekter kalmayacak bu gidişle.
Sevgiler

Unknown dedi ki...

Ulviye harika olmus ikiside.Kis pastana ayrica bayildim. Keske bu sene biraz daha fazla kar gorebilseydik :( Ellerine saglik canim.

Sevgiler...