30 Ekim 2008 Perşembe

Melekler, Şeker Hamuru Ye etkinliği ve benden haberler...









Önce blogger'daki sorun sonra netteki sorun derken günlerdir resimlere yazı ekleyemedim. Ama öncelikle mesaj bırakan bırakmayan ziyaret eden tüm her kese çok teşekkürler.

'Meleklerim' genç bir kızın doğum günü pastasını süsledi aynı zamanda onlarla Ayşe'nin Şeker Hamuru Ye etkinliğine katılmak istedim. Bu benim ikinci etkinliğim çok fazla aktif değilim bu konularda çünkü hem çalışıp hem blogla ilgilenmek ve akşamları çalışarak gelen siparişleri yetiştirmek gerçekten çok zor oluyor ayrıca buna bir de bu yıl 1. sınıfa yeni başlayan küçük kızımda eklenince işler daha da zorlaştı...:))allahtan beni fazla üzmeyip okumayı söktü bile ama yinede yapılması gereken ödevlerimiz var..

Bu pastanın yanısıra aramıza daha katılalı iki ay olan minik yeğenim Eda'nın mevlüt kurabiyelerini de paylaşmak istedim. Gerçekten güzel birer hediye oldu, özelliklede alışık olunmadığı için bebek kurabiyesi dağıtılması misafirlerin hoşuna gitti tabii gelen güzel yorumlarda benim hoşuma gitti..:)


Benden haberler kısmına gelince sonunda (hele şükür..:))...) bir kaç eksiklikle birlikte sipariş sitemi açtım...:))umarım geri kalan eksiklerimide en kısa sürede tamamlarım..http://www.masalmutfagi.com/ ....Bekleriz...:))

7 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

ÇOOOK GÜZELLLEERRR!!!

SEVGİLER,
EVREN

Unknown dedi ki...

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara,Hanımlarla yapılan günlere,Beş çayına gelen misafirlere,Her biri birbirinden lezzetli tarifler...

http://porselendemlik.comhttp://birdemliksohbet.comhttp://selmahlc.blogcu.com tarafından hazırlanmış olan porselen demlik çay saati 29 için 03.11.2008 -16,11,2008 TARİHLERİ ARASINDA PORSELENDEMLİK ÇAY SAATİ ‘NİN 29 EV SAHİBESİ OLARAK http://karabiberinmutfagi.blogspot.com/ OLARAK GÖREV YAPACAĞIM YANİ BEN YAPACAĞIM…

SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
HEP BİRLİKTE ETKİNLİGİMİZE ÇOK GÜZEL TARİFLERİ KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ. TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK VE TARİFİNİZE"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 29" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM ..
C BOXA BIRAKILAN NOTLAR GÖZDEN KAÇABİLİR LÜTFEN YORUM YAZIN.
SENİ VE BU YORUMU OKUYAN HERKESİ DAVET EDİYORUM ZİYARET EDİPTE BİZZAT DAVET EDEMEDİĞİM DOSTLARIM LÜTFEN BU YAZIYI NERDE OKURSANIZ SİZDE KATILIN EMİNİM BU ETKİNLİK SAYESİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ OLUYOR MUTLAKA KATILIMIZI BEKLİYORUM.. ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SELAM VE SEVGİLERİMLE...
TARİFLER PAZARTESİNDEN İTİBAREN YAYINLANACAKTIR..

ayseyaman dedi ki...

Masal mutfagi
melekler çok şeker görünüyor, ellerinize sağlık..
etkinliğe katılmanıza çok sevindim, fotoğrafınızı geçte olsa yayınladım, kusura bakmayın..
en içten sevgilerimle

Unknown dedi ki...

Merhaba blogunuzu gezdim hepsi cok guzel ellerinize saglik

sevgiler

İlker Ergin dedi ki...

melekler harika.ellerine sağlık.sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ülviyeciğim, ne cici melekler bunlar..

bayılıyorum senin pastalara..

ellerine sağlık hayatım

sevgiler.

Adsız dedi ki...

merhaba bu sanat eserlerini sonra oturup yiyormusunuz çok ayıp:)