22 Şubat 2009 Pazar

Arabalar ve Yine Yeniden Winx Pastası



Sanırım erkek çocukların 'Arabalar' çizgi filmindeki karakterlere olan büyük ilgileri bizim daha çoook bu pastaları görmemize neden olacak...:))ama bu defa Şimşek Mqueen'in yanına Chick ve Kral da eklendi..:). Pastamız da küçük beyefendinin isteğiyle çikolatalı

Vee Winx pastamız ..:))Bu da kızlar için vazgeçilmez tabiki..:))
Flora, Layla ve Stella..umarım isimlerini karıştırmamışımdır. Küçük bir dalgınlıkla Layla'nın saçını hafif dalgalı yapmayı unutmuşum bu konuda da kızım tarafından ciddi bir şekilde uyarıldım..:))Bu pastamızda sade krema ve muzlu..:)






Doğrusu bu karakterler oldukça zorlu ama bir an önce çözmek lazım çünkü Winx kızlarına ilgi devam edecek gibi duruyor..:))

5 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

şimdiki çocuklar ne kadar şanslılar..
emeklerinize sağlık..
çok hoşşş
sevgiler..

NiNo dedi ki...

ah canim ole bende cok gezemiyorum bloglari ole yogunki hayatim :) ne guzel pastalar yapmissin gene masallah cok sevdim ben bu arabalari :))

Jasminskager dedi ki...

Canim ne kadar guzel olmus bu pasta ellerinize saglik.Yorumun iicn cok tesekkur ederim iyiki varsiniz.
SEVGLIERLE

ufukmutfakta dedi ki...

Ülviye'ciğim bence sen bu Winx kızlarını çoktan çözmüşsün. Çok güzel olmuşlar inan. Ellerine sağlık. Madagaskar pastada bende ağaçlarda çok zorlandım.Hamur yapraklar kuruduğunda ağaca yapıştırırken kırıldı, ağırlık aşağı çekti. Kurumamış hamurla yapınca da resimdeki gibi, yapraklar aşağı sarktı. Yani beceremedim:( Sevgilerimle...

Bir Dilim Düş dedi ki...

Winx kızlarının çözülecek bir şeyi kalmamış hayatım maşallah süper yapmışsın, ellerine sağlık.

Sevgiler,
Evren